Harjoitukset

Yhteisiä harjoituksia pidetään kahdesti viikossa. Harjoituspäivät vaihtelevat sen mukaan, onko kyseessä kesä- vai talvikausi. Kesäkaudella (kesä-elokuu) harjoitukset ovat tiistai- ja torstai-iltaisin. Talvikaudella harjoitukset pidetään tiistai-iltaisin ja lauantaisin päivällä.

 

  • Tiistaisin harjoittelemme pääasiassa Hämeenlinnan harjoitustilassa klo: 18:00-20:30. Harjoitukset keskittyvät lihaskuntoharjoitteluun, tekniikkaan sekä pehmovarusteissa treenaamiseen.
  • Lauantaisin harjoittelemme pääasiassa Hämeenlinnan harjoitustilassa klo: 12:00-15:00. Harjoitukset ovat yleensä panssaritreenit (tekniikkaa, sparraamista), mutta harjoituksissa huomioidaan aina myös panssarittomat osallistujat.
 

Lisäksi talvikaudella Tavastia Armigerin kuukausisopimuksen tehneillä jäsenillä on mahdollisuus käyttää keskiviikkoiltaisin Armigerin Hämeenlinnan harjoitustilaa omatoimiseen treenaamiseen. 

 

Harjoitusten kertamaksu on 8€. Kuukausisopimuksen tehneille Armigerin täysjäsenille hinta on 30€ tai 40€ kuukaudessa, riippuen siitä sisältyykö maksuun panssarin säilytys treenitilalla.

 

Harjoitustilamme sijaitsee Hämeenlinnan Ratasniityssä, osoite:
Teollisuuskatu 5, 13430 Hämeenlinna